Arrangeras tillsammans

Delta som utställare
eller partner
2025

Träffa 1000-tals ledare och beslutsfattare som leder och utvecklar företag för framtidens infrastruktur.

307

Dagar kvar till nästa mässa

Boka monter

Maximera dina leads och din affärspotential

Under två intensiva säljdagar träffar du över 4500 potentiella kunder, då hela branschen är på plats på Infrastruktur 2025. Som utställare är du en del av de 56 000 kundmöten som äger rum under två spännande och intensiva dagar. Mötesplatsen öppnar upp för nya affärsmöjligheter och inköp för alla som utvecklar och stimulerar framtidens infrastruktur. Fokus för mässan är digitalisering, det offentliga rummet, transport, vatten, fastigheter och mycket mera som ryms inom utbyggnaden av samhällets infrastruktur. Här stärker ni er roll som en drivande och ledande aktör för framtidens smarta stad.

Var i händelsernas centrum där dina kunder och samarbetspartners finns. På Nordic Mobility träffar du politiker, investerare, inköpare och upphandlare inom offentlig och privat sektor. Missa inte chansen att stärka ditt varumärke genom aktiviteter som mingel, inspirerande talare på öppna scener, matchmaking, nätverksträffar och mycket mer. Infrastruktur 2025 är din möjlighet att skapa varaktiga affärsrelationer och samarbeten som driver ditt företag framåt.

+ 4500

Besökare

+ 800

SEMINARIEDELTAGARE

+ 250

Utställare

Fyra mässor
under ett tak

Parallellt med Infrastruktur går event Nordic Mobility, Stockholm Smart City och Energimässan. Tillsammans skapas en unik mötesplatsen och arena med samhällets fyra hörnstenarna som driver företag och samhälle framåt.

Som besökare får du en fantastisk möjlighet att få en helheltssyn över samhällets fyra pelare, som håller våra städer och orter uppe.

1 biljett = fyra mässor

Nordic Mobility Expo – Om människors möjlighet till effektiv och miljövänlig transport av sig själva och gods till de platser de vill nå. Fungerande infrastruktur och transporter är nödvändiga för ett fungerande samhälle.

Som Nordens ledande mötesplats och mässa visar Stockholm Smart City de senaste visionerna och lösningarna för framtidens smarta städer och samhällen.

Energimässan – med konferensen Sveriges Energiforum är mötesplatsen för alla som arbetar med energi-, miljö- och hållbarhetslösningar.

Fokusområden

Gemensamt har de tre mässorna sju områden som det kommer att fokuseras kring:

Digitalisering

Framtidens järnväg

Hållbar och grön infrastruktur

Säker infrastruktur

Axplock besökare 2024

Infrastruktur är Sveriges mötesplats för smart infrastruktur. Vi sammankopplar ledare från de mest innovativa företagen, offentlig sektor och organisationer för att flytta städer mot en bättre framtid.
Nedan är exempel på mässans besökare 2024 –  gå med i gemenskapen!

Axplock av utställare 2024

Kompetensutveckling på högsta nivå

Ett dynamiskt och spännande scenprogram väntar besökarna på Infrastruktur 2025! Företagsledare, beslutsfattare inom offentlig sektor, specialister, experter och politiska tungviktare levererar ett högaktuellt och engagerande program.
Besökaren upplever framtidens innovationer, banbrytande verksamhetsutveckling och revolutionerande tekniska lösningar. Det energifyllda programmet inom den moderna samhällets infrastruktur, fastigheter, offentliga rummet, vatten, energi, hållbarhet och IoT erbjuder ovärderlig kunskap och erfarenheter utöver det vanliga. Scenprogrammet är för alla, en unik chans till kunskapsutbyte, nätverkande och att skapa värdefulla kontakter.

Axplock av talare 2024

Micael Dahlen

Ekonomiprofessor

Handelshögskolan i Stockholm

Erik Slottner

Civilminister med ansvar för digitalisering (KD)

KD

Malin Klintborg

Uppdragsledare

Lantmäteriet

Christer Fuglesang

Astronaut och fysiker

Lena Nitz

Expert inom brottslighet och trygghet

Svenskt Näringsliv

Martin Andersson

Framtidsaccelerator

Österåkerskommun fullmäktige

Carl-Henric Svanberg

Ordförande

Svenska regeringens AI kommission

Victoria Itskovych

Director at Department IT

Kyiv City Council

Därför ska du ställa ut eller delta som partner

Ansikte mot ansikte

Ansikte-mot-ansikte-interaktioner har visat sig vara den mest effektiva metoden för att sälja produkter och tjänster. I genomsnitt håller varje utställare 80 kundmöten under loppet av 2 intensiva dagar. Den personliga kontakten och omedelbara feedbacken från dessa interaktioner ökar betydligt försäljningspotentialen, vilket skapar oöverträffade möjligheter att bygga starka, varaktiga relationer och slutföra affärer effektivt.


Maxa din exponering

Maximera din exponering genom att ställa ut på Infrastruktur 2025. Genom att delta kommer du att vara i framkanten av teknikindustrin, positionerad tillsammans med ledande varumärken och innovatörer. Vår omfattande marknadsföringskampanj säkerställer att ditt varumärke förblir top-of-mind bland deltagarna, vilket skapar bestående intryck och driver engagemang.


Värdefulla leads

Ta chansen att få kontakt med viktiga beslutsfattare som vanligtvis är svåra att nå. På eventet kommer de mest de mest inflytelserika kunderna direkt till dig. Det är en oöverträffad plattform för att visa upp dina produkter och tjänster. Missa inte denna exklusiva möjlighet att lyfta ditt företag och skapa värdefulla kontakter.


Tydlig ROI

Tydlig och mätbar ROI! Upplev en tydlig avkastning på investeringen med våra utställningsmöjligheter: imponerande 72 % av besökarna är beslutsfattare eller kravställare  för ett inköp. Det är vad vi kallar “det omvända försäljningsbesöket” – där heta leads kommer direkt till dig.


Mer än en utställning

Eventet är mer än bara utställningen. De finns 5 dynamiska öppna scener, belägna runt utställningsgolvet, alla med sina egna ämnen och fokus. Med över 150 visionära talare, branschledande seminarier och tankeväckande paneldiskussioner, lovar det att attrahera en mängd kunskapssökare och viktiga beslutsfattare.


Nätverka

Nätverka med branschledare företag som är intresserade av dina produkter och tjänster. Delta i dynamiska nätverksevenemang, schemalagda möten och inflytelserika paneldiskussioner. Utöka din räckvidd, visa upp dina nyheter och skapa nya affärsmöjligheter på en marknadsplats utformad för att driva samhällets infrastruktur.


Komplett mötesplats med extra allt

Keynotes

En bra start på mässan börjar med inspirerande föreläsningar med stora keynotes som brinner för framtidens energilösningar. Inspireras med kompetenshöjning och nya insikter när våra fantastiska talare intar scenen.

Öppna Scener

Öppna scener, speakers corner och kunskapslounge – allt i ett. Här kan du ta del av trender, analyser, demos och spännande produkter när talarna intar våra scener på ett dynamiskt mässgolv. Bli inspirerad och ta med dig idéer hem. Vill du bli en av talarna och dela dina erfarenheter med branschkollegor i publiken?

Nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Knyt kontakt med likasinnade från olika branscher som delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de personerna du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Internationella paviljonger och Start-Up områden

Stig in i en värld av spännande innovationer och framtidsvisioner i världsklass på mässans internationella paviljonger och Start-Up områden. Här samlas banbrytande idéer och nyskapande företag för att forma morgondagen. Dyk in i varje företags unika vision och lär känna grundarna bakom de spännande koncepten. Här, mitt i den pulserande atmosfären av innovation, har du möjligheten att skapa framtida samarbeten och affärsmöjligheter.

Utställning

Här samlas ledande leverantörer inom infrastruktur och offentlig sektoreffektivisering, samt forskare, kommunala beslutsfattare och teknikinnovatörer. Upplev utställare inom transportlösningar, digital infrastruktur, hållbar byggteknik, energieffektivisering och urbana tjänster. Mässgolvet vibrerar av högkvalitativa leverantörer och hundratals innovativa produkter. Det bästa? Det är kostnadsfritt för alla besökare! Missa inte chansen att utforska framtidens infrastrukturlösningar.

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Besöksstatistik 2024

95%

95% av besökarna uppgav att de är intresserade av att besöka mässan när den arrangeras nästa gång.

70%

70% av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att se över upphandling för de produkter/tjänster som visats på mässan.

72%

72% av besökarna beslutar eller påverkar inköp/upphandling.

65%

65% av besökarna innehar yrkesrollen chef eller ledare.

72% av besökarna beslutar eller påverkar köp

70 av besökarna tar ett aktiv köpbeslut på mässan

54% av besökarna köper in Produkter/tjänster för över 500K

89 % av besökarna är nöjda /mycketnöjda med sin upplevelse

95% av besökarna kommer att besöka mässan 2025

65% av besökarna är i ledande positioner

39 % av arbetar i organisationens/företagets ledning

96% kommer för att ta del av innovationer och nya produkter

70% av besökarna kommer för att ta beslut om inköp

Se till att inte
missa
viktiga nyheter

Prenumerera på nyhetsbrevet
och håll dig uppdaterad om mötesplatsen.

I samband med detta godkänner jag att Nordic Live Expo hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets integritetspolicy.