Arrangeras tillsammans

Mer än bara en mässa

Besök mässan kostnadsfritt och ta del av stora talare, öppna scener, nätverksträffar, mingel och mycket mer.

307

Dagar kvar till nästa mässa

Ett revolutionerande utbud på en fulladdad mässa

Kliv in i en värld fylld av nya idéer för att driva framtidens teknik! På Infrastruktur 2025 visar + 250 utställare upp innovationer och nyheter som förändrar, effektiviserar och startar helt nya processer. Här möts besökare och utställare från både privat och offentlig sektor för att samverka och skapa affärsmöjligheter. Branschledande företag, som annars är svåra att träffa, finns på plats för att dela med sig av erfarenheter, visioner och kontakter. Var en del av att stimulera den nya generationens infrastruktur!

Mässan pulserar av aktiviteter! På de öppna scenerna tar keynote-talare från politiken, näringslivet och akademin plats för att dela med sig av kunskap. Nätverksträffar, tävlingar, scener och branschmingel är bara en liten del av alla aktiviteter. Kort sagt, på Nordic Mobility får du ett revolutionerande utbud av innovationer, framtidslabb, trender, framtidsdiskussioner, nya nätverk, föreläsningar och oväntade överraskningar.

Öppna Scener

Öppna scener, speakers corner och kunskapslounge – allt i ett. Här kan du ta del av trender, analyser, demos och spännande produkter när talarna intar våra scener på ett dynamiskt mässgolv. Bli inspirerad och ta med dig idéer hem. Vill du bli en av talarna och dela dina erfarenheter med branschkollegor i publiken?

Kostnadsfria talare 2024

Micael Dahlen

Ekonomiprofessor

Handelshögskolan i Stockholm

Erik Slottner

Civilminister med ansvar för digitalisering (KD)

KD

Malin Klintborg

Uppdragsledare

Lantmäteriet

Christer Fuglesang

Astronaut och fysiker

Lena Nitz

Expert inom brottslighet och trygghet

Svenskt Näringsliv

Martin Andersson

Framtidsaccelerator

Österåkerskommun fullmäktige

Carl-Henric Svanberg

Ordförande

Svenska regeringens AI kommission

Victoria Itskovych

Director at Department IT

Kyiv City Council

+ 4500

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 800

SEMINARIEDELTAGARE

Ta del av inspirerande och insiktsfulla
föreläsningar

+ 250

Utställare

Företag och organisationer som visar upp de bästa lösningarna för dig

Utställning

Välkommen till Infrastruktur 2025! Här samlas inte bara ledande leverantörer från offentlig och privat sektor inom samhällsutveckling, utan också Scale-Ups, forskare, politiker, innovatörer och entreprenörer. Upplev en mångfald av ledande utställare från olika områden med fokus på att stärka och driva uppbyggnaden av Sveriges infrastruktur. Alla som arbetar med transportsystem, arkitektur, det offentliga rummet, ett uppkopplat och säkert samhälle, resurseffektivisering och annat som driver infrastrukturen framåt kan du nätverka med på mässan. Missa inte det!

Mässgolvet vibrerar av aktiviteter och du kan ta del av hundratals innovationer och nyheter i en inspirerande atmosfär. Och det bästa av allt? Det är kostnadsfritt för alla besökare att delta! Missa inte tillfället att utforska det breda utbudet av möjligheter – delta i en mässa som öppnar dörrarna till framtidens infrastruktur för ett modernt samhälle.

Kostnadsfria aktiviteter

Nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Knyt kontakt med likasinnade från olika branscher som delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de personerna du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Internationella paviljonger och Start-Up områden

Stig in i en värld av spännande innovationer och framtidsvisioner i världsklass på mässans internationella paviljonger och Start-Up områden. Här samlas banbrytande idéer och nyskapande företag för att forma morgondagen. Dyk in i varje företags unika vision och lär känna grundarna bakom de spännande koncepten. Här, mitt i den pulserande atmosfären av innovation, har du möjligheten att skapa framtida samarbeten och affärsmöjligheter.

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Fokusområden

Digitalisering

Framtidens transportsystem

Hållbar och grön infrastruktur

Säker infrastruktur

Fyra mässor
under ett tak

Parallellt med Infrastruktur går event Nordic Mobility, Stockholm Smart City och Energimässan. Tillsammans skapas en unik mötesplatsen och arena med samhällets fyra hörnstenarna som driver företag och samhälle framåt.

Som besökare får du en fantastisk möjlighet att få en helheltssyn över samhällets fyra pelare, som håller våra städer och orter uppe.

1 biljett = fyra mässor

Nordic Mobility Expo – Om människors möjlighet till effektiv och miljövänlig transport av sig själva och gods till de platser de vill nå. Fungerande infrastruktur och transporter är nödvändiga för ett fungerande samhälle.

Som Nordens ledande mötesplats och mässa visar Stockholm Smart City de senaste visionerna och lösningarna för framtidens smarta städer och samhällen.

Energimässan – med konferensen Sveriges Energiforum är mötesplatsen för alla som arbetar med energi-, miljö- och hållbarhetslösningar.